Опубліковано 07-11-2017


 Хеллоуін – «свято» відьом і зла”

Не продавайте душу свою дияволу – християни.

Мета цієї статті – ознайомити вас з при­хованою стороною Хеллоуіну. Ви пере­конаєтеся в тому, що Хеллоуін – це день окультизму і поклоніння сатані, це час проведення неймовірних по жорстоко­сті окультних ритуалів.

Хеллоуін – відродження поганства, яке ще зовсім недавно широко «святкували» лише в США, а тепер має популярність в Європі і поширюється в Україні.

Що ж це за «свято», звідкіля воно бере свій початок?

Хеллоуін – старовинне кельтське «свято», відзначається в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Атрибутом є світильник у вигляді голови з гарбуза, яким діти, одягнені в страхітливі костюми, лякають дорослих, а ті відкуповуються від маленьких «примар» подарунками (зазвичай солодощами). Більшість людей вважає це дійство нешкідливою веселістю. Але за маскою Хеллоуіну ховається тисячолітня історія бісів­ського зла, напряму пов'язана з окультизмом і сатанізмом.

Історія

В США ця поганська традиція була поза законом до 1845 року. Але відколи Америку наповнили емігранти з Ірландії, що втікали з Європи після так званого «картопляного голоду» 1845-46 років, старовинний сатанинський ритуал друїдів – Хеллоуін закорінився на цих землях. Та для того, щоб зрозуміти значення Хеллоуіну, необхідно ще більше заглибитися в історію. В оригіналі це «свято» називалося зовсім по-іншому. Воно зародилося серед кельтських народів ще задовго до Різдва Христового. У цих народів була традиція – відзначати кінець літа, приносячи жертви своєму богу Саману (сатані). Він був «паном смерті і злих духів». Цього дня відзначався початок нового року. Кельти вважали 1 листопада днем смерті, тому що листя з дерев опадало, дні ставали коротшими, сонце сідало раніше, а температуpa повітря різко падала. Вони вірили, що їх бог сонця Мак Олла починає втрачати силу через зростаючу силу пана смерті Самана. Крім того, вони вірили в те, що 31 жовтня Саман збирав духів всіх померлих за останній рік. Вони, згідно їхніх переконань, мешкали в тілах тварин, як покарання за свої злі вчинки (віра в перевтілювання). Напередодні фестивалю на честь Самана - тобто 31 жовтня - цим духам дозволялося повернутися додому і відвідати живих (спіритизм). З метою захисту людей, жерці друїдів проводили диявольські церемонії поклоніння темним силам, під час яких в жертву приносили коней, котів, чорних овець, буйволів, а також людей. Їх поміщали в окремі клітки і спалювали на попіл. Це все робилося для того, щоб задовільнити Самана і «захистити» себе від злих духів. Історично Хеллоуін є язичницькою традицією і днем окультного поклоніння. Ці обряди не мають нічого спільного з християнством, більше того, вони зневажають віру в Христа.

Звідки з'явилася традиція одягати костю­ми на Хеллоуін? 

У стародавніх кельтів існува­ла традиція: в ніч з 31 жовтня на 1 листопада жерці друїдів розпалювали ритуальне багат­тя з гілок дуба, на якому вони спалю­вали людей, тварин, частину врожаю на честь їх бога сонця Мак Олли і бога смерті Самана. Під час цих диявольських церемоній і ритуа­лів люди повинні були одягнутися в костюми і маски, зроблені зі шкіри тварин. Вони займалися ворожінням, вдивлялися в сатанинські знаки під час спалювання жерт­воприношень, стрибали через вогонь (як на Купала), а також танцювали і співали непристойні пісні. 

Сучасні дискотеки та дійства на честь Хеллоуіну не є якоюсь невинною забавою, але копією вище описаних диявольських церемоній та ритуалів. Хто бере в них участь стає підвладний демонам!

Випрошування цукерок по будинках.

Для тих, хто забув або не встиг одягнутися в страшні костюми, чи не зміг обдурити бісів переодяганням у шкіру тварин, існував інший спосіб «відігнання» злих духів. Вони повинні були приготувати гостинці (їжу і фрукти) для блука­ючих духів, надавши їм їжу і притулок на ніч. В такому випадку, якщо демон був задоволений їхньою гостинністю і частуванням (їхнім поклонінням йому), він мирно йшов, не проклинаючи людей і їх будинок.

Шокуючий факт про бісівську традицію «Тrіск оr Тrеаt» (гостинець або прокляття), описаний колишньою відьмою. Вона пише: «Друїди в Ірландії ходили по будинках і навколишніх селищах напередодні Хеллоуіну (31 жовтня) і збира­ли пожертвування для сатани. Вони носили з собою гарбузи, що світяться і палицю з го­стрим наконечником. В кожному будинку вони пред'являли вимоги щодо розміру пожертву­вань. Якщо домочадці не хотіли або не могли віддати те, що від них вимагали (гроші або гостинці), друїди використовували загострену тростину для того, щоб каструвати главу сім'ї або відбирали їхню найкращу тварину» (з книги Ірини Парк «Сім найважливіших язичницьких мес і Хеллоуін»). Теперішня традиція збирання гостинців (цукерок та ін.) є тим самим збиранням пожертвувань для сатани, тільки пристосованим до сучасного «цивілізованого» суспільства. Ось що відомий дослідник релігійної течії «New Age» («Нова Ера») Текс Маррс сказав про активність відьом під час Хеллоуіну: «наші дослідження підтверджують, що в цю нечисту ніч ( Хеллоуін ) відбуваються шабаші відьом, їх пиятики, танці, виверження прокльонів і заклинань, сексуальні оргії, прийняття нових членів до свого складу, а також приношення в жертву людей і тварин». Далі він продовжує: «Щорічно в різних частинах світу відьми викрадають дітей напередодні Хеллоуіну. Кожному з нас необхідно бути пильним і молитися Богу, щоб оберіг та захистив нас і наших дітей від впливу злих сил».

Джек Ропер, дослідник окультизму з товариства Х.A.Ц.Д.І. (Християнська Апологетика: Центр Дослідження та Інформації) сказав: «Днем в році, на який припадає найбільша кількість сатанинських ритуалів і правопорушень, є «святкування» Хеллоуіну».

Реальна історія 

В Америці жінка випадково знайшла особистий щоденник свого сина обмальований сатанинськими малюнками і символами, що називався «Книга тіней». Її погляд зупинився на фразі: «Минулого року на Хеллоуін я викрав чиюсь машину і убив дитину, переїхавши її всіма чотирма колесами. Цього року на Хеллоуін я планую зробити те ж саме!»

Це є наслідок фільмів і мультфільмів, які пропагують окультизм, чари і магію.

Хеллоуін – це день зла. Це «свято» прославляє сатану, пропагує ідолопоклонство, розпусту, бісівські ритуали і людські жертвопринесення.

Святе Письмо попереджає нас: «Погани, коли щось жертвують, то жертвують бісам, не Богові» . (І Кор. 10:20). 

У VII столітті Папа Боніфацій IV затвердив 1 листопада, як День Всіх Святих, бажаючи так відвернути англійський народ від язичницьких звичаїв. Пізніше 2 листопада стало Днем Душ - поминанням усіх померлих.  

Антон Лавей, автор «Біблії сатани» та засновник сучасного сатанізму, сказав, що в ніч з 31 жовтня на 1 листопада є найбільше «свято» Люцифера. Обманюють себе ті, хто переконаний, що різні страшні маски, костюми тощо відлякають злу силу... Насправді таке використання окультної символіки (амулети,червона нитка на руці, підкова на щастя та ін.) тільки притягує демонічну силу до людини і поневолює її.

Хеллоуін як і культ магічного Гаррі Поттера є зі сфери сучасного окультизму. 

Кожен християнин, який бере участь у «святкуванні» Хеллоуіну, автоматично попадає під владу демонічних сил та прокляття, яке ці сили приносять в життя людини. Як наслідок у людини розпочинаються проблеми зі здоров’ям, депресії, з’являється страх, хоча до того його ніколи не було, проблеми в сім’ї, але що найгірше після смерті демон має владу забрати душу тієї людини навіки в пекельний вогонь.

Не хочеш, щоб з тобою трапилась біда – НЕ БЕРИ УЧАСТЬ У «СВЯТКУВАННІ» ХЕЛЛОУІНУ ТА ВІДМОВЛЯЙ ВІД ЦЬОГО ІНШИХ. Якщо ти брав участь у «святкуванні» Хеллоуіну – в Ім’я Ісуса Христа відречися від сатани і покайся, бо тільки в Господі Ісусі є спасіння кожної людини і звільнення від рабства сатани!

Задумайся, в кого ти віриш? Кому поклоняєшся? Хто є твоїм Богом? На якому місці в твоєму житті є Ісус? 

Бережи чистоту своєї віри та допоможи іншим її зберігати і відновити через покаяння!

Бережи Вас Господь!

 

 


Назад Усі новини