Опубліковано 26-12-2022


23 грудня у с. Вікторів на фасаді будівлі школи було відкрито та освячена прот. Євгеном Шуваром  меморіальну дошку в пам'ять про загиблого героя України Миколи Гандери. Також в цей день була відслужена панахида за спочилим воїном Миколою. У своєму слові після освячення  прот. Євген закликав не забувати тих хто віддав своє життя захищаючи Українську Землю від ворога, бо завдячуючи  нашим воїнам ми маємо змогу ще тут де ми проживаємо збиратись і молитись. І що ця пам’ятна дошка на фасаді при вході в школу  буде завжди нагадувати всім хто навчається і буде навчатися про воїнів які виборювали для нас нашу незалежність та мир.

Гандера Микола Романович народився 01 вересня 1989 року в с.Вікторів. В 1995 році пішов у 1 клас.У 2006 році закінчив 11 класів Вікторівської ЗОШ |- ||| ст.

Після закінчення школи служив в навчальному центрі «Десна» імені князя Ярослава Мудрого.

В 2017 році одружився з дружиною Людмилою, у 2018 році народився син Арсен. У квітні 2022 року був призваний в ЗСУ.

Солдат 212 –го окремого мотопіхотного батальйону брав участь у боях в Дніпропетровській області. Був сміливим і рішучим.

22.07.2022 загинув в смт.Апостолове Дніпропетровської області внаслідок артилерійського обстрілу. Загиблого знали в селі, як щиру людину, вірного друга, хорошого сім’янина та товариша, який завжди прийде на допомогу та підставить своє плече.

 


Назад Усі новини